SHAANXI SHEW-E STEEL PIPE CO., LTD., Osnovano je 2008, profesionalni je proizvođač i dobavljač bešavnih čeličnih cijevi i legura od titana , s godišnjom količinom prodaje od 50 000 tona na domaćem i prekomorskom tržištu.


Naši glavni proizvodi:

Cijev plinskog cilindra (EN 10297-1 34CrMo4, ASTM A519 4130X, JIS G3429 STH 22, GB / T 18248/28884 34CrMo4)

Čelične cijevi i cijevi visoke temperature (ASTM A335, ASTM A213, EN 10216-2)

Čelične cijevi i cijevi niske temperature (ASTM A333 / A334 Gr. 1, 3, 6, 8)

Titanove legure (ASTM B338, ASTM B348, ASTM B265, ASTM B861 / B862)


Naši proizvodi se dobro primjenjuju u području kotlova, petrokemijske, električne energije, brodogradnje, automobila, mašina itd.


Oslanjajući se na dugogodišnje poslovno iskustvo, osiguravamo kvalitetu proizvoda iz izvora, efikasnim sistemom otpreme za ispunjavanje potreba vremena kupca, te aktivno komuniciramo s kupcima za rješavanje problema kupaca i ispunjavanje potreba kupaca.


U posljednjih 10 godina servisirali smo kupce u 18 zemalja, a to su Argentina, Kambodža, Češka, Indija, Indonezija, Meksiko, Maroko, Pakistan, Saudijska Arabija, Španija, Italija, Tajland, Ukrajina, Vijetnam itd. Nudimo vjerodostojnost i kompetentnost, autentičnost u pogledu kvalitete i porijekla materijala, stručni savjeti itd.


Vodimo sveobuhvatan popis specijalnih metala i proizvoda od titanijumskih mlina u okrugle šipke, limove i ploče, zavojnice, cijevi i cijevi, armature za cijevi, prirubnice, odkovke, nudeći širok izbor vrsta i veličina s rokovima isporuke da bismo zadovoljili vaše potrebe proizvodnje. Insistiramo na iskrenosti, principu na prvom mjestu prema tretmanu svakog kupca i na kraju postignemo win-win situaciju.


Zašto birati nas


Brze povratne informacije

Kad primimo ponudu, naš prodajni tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Usluge dodavanja vrednosti

Naša tvornica nudi usluge s dodanom vrijednošću kao što su pjeskarenje, precizno rezanje cijevi, rezanje i valjanje cijevi, izrada cijevi po mjeri, navoj cijevi, kovanje cijevi, presvlačenje i nerazorna ispitivanja.

Tehnička podrška

Naši inženjeri i metalurzi su stručnjaci za koroziju, pukotinsko korozivno pucanje i toplotnu provodljivost. Oni vam mogu pomoći da odaberete najbolji materijal za vašu aplikaciju uz najnižu cijenu.

Naš profesionalni prodajni tim i tehnička podrška mogu vam ponuditi od ponude, robne inspekcije, prevoza, plaćanja, carinske deklaracije i niza rješavanja problema, a mogu riješiti sav problem za vas. Dobrodošli Pošaljite nam e- poštu : info@shew-esteelpipe.com