Cijevi čelične Konstrukterske za servo sustav


power steering sys

Servo sistem je elektroenergetskog sustava koji koristi mehaničku snagu i snagu motora. Kao važan dio automobila, automobilskih upravljačkog sustava je ključni skupština određuje aktivne sigurnosti automobila. Otišlo je kroz tri osnovna razvojna stupnja: upravljača mehanički sustav, hidraulički servo sustav i električni servo sustav. Teška vozila i napredne putnički automobili potrebu ukupan broj okreta upravljača nije više od pet okreće, radni moment je manje od 29N.m, pa skup upravljača pomoći uređaja je dodan predstavljaju servo sustav temelji se na u machanical sustavom upravljanja.

 

power steering


Automobilske kormilarski uredaj se može sastojati od kormilarskim i kormila niz cijevi s različitim funkcijama, uključujući Hidraulični servo opremu (HPS) i zupčanik električni Servo upravljač (EPS), koji su važni dijelovi automobilske ees i najviše dio čelične cijevi koristiti u automobilu. Cilindar Hidraulični servo oprema sastoji se odprecizna čelična cijev, koji je jedan od najvažnijih dijelova. Hidraulični cilindar je lijevo/desno žlijezda koja održava klip i pruža snagu kroz hidrauličko ulje. Nosač cijevi je jedna od komponenti električni servo opremu. Glavne komponente upravljača cijevi niz uključuju gornjeg i donjeg dijela upravljača osovine (unutrašnja i vanjska cijev niza) i upravljača cijevi niz koje oba trebaju konstrukterske čelične cijevi. Automobilske kormilarski uredaj je glavna primjena mehaničkih i konstrukterske čelične cijevi.

 

aoto steering system

Čelične cijevi u servo sustava zahtijevaju visoki tlak i dugoročno korozivnih svojstava, ponekad tolerancije i izgled su manje važni. Običan ugljika i navedeni legiranih čelika je regared kao najčešće korištenih materijala za konstrukterske aplikacija, uključujući koji GB10、20、35、45、16Mn、ASTM A519 1020、ASTM A519 1045、ASTM A519 1541; EN 10297-1 E275、EN 10297 1 E315、EN 10297-1 34CrMo4、EN 10297 142CrMo4、JIS G3445 STKM13A、JIS G3445 STKM13B i tako dalje.

 

Zbog zrele tehnologije hidraulički servo sustav koji može pružiti veću upravljača moć manipulacije, to još uvijek koriste većinu putničkih vozila i teretna vozila, posebno ekonomski putničkih vozila i teška teretna vozila. Pokazat E čelične cijevi s burze cijeli niz cijevi zavarene ili bešavne servo. Sve cijevi su proizvedeni uz strogu i u skladu s nacionalnim i međunarodnim standards.call nas za više detalja.